VAN GÜRPINAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 – 2016 TEOG SONUÇLARINA GÖRE GÜRPINAR, VAN GENELİNDE İLÇELER ARASI SIRALAMADA BİRİNCİ OLDU

2015 – 2016 TEOG SONUÇLARINA GÖRE GÜRPINAR, VAN GENELİNDE İLÇELER ARASI SIRALAMADA BİRİNCİ OLDU

2015-2016 resmi TEOG sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Gürpınar, Van genelinde devlet okulları içerisinde tüm ilçeleri geride bırakarak birinci oldu.

Sıralama şu şekilde:

1) Gürpınar

2) Edremit

3) Tuşba

4)İpekyolu

5)Erciş

6)Muradiye

7) Gevaş

8) Özalp

9) Bahçesaray

10) Çatak

11) Saray

12) Çaldıran

13) Başkale

Sonuçların ardından durum değerlendirmesi yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet TUNÇ şunları söyledi:

“Yıl boyunca göstermiş olduğumuz emeğimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz, Gürpınar olarak bu başarıyı hak etmek için maddi ve manevi çok emek harcadık. Sene başından bu yana öğrencilerimize çok sayıda kaynak kitap temin ettik, zengin bir test doküman merkezi oluşturduk ve bunları öğrencilerimizle paylaştık, çok sayıda deneme sınavı yaptık, takviye kurslarını verimli ve etkili şekilde kullandık ve faydasını gördük, öğrencilerimize yönelik başarı ve motivasyon seminerleri düzenledik, onları sınav maratonuna en sağlıklı şekilde hazırlamak için gereken çağdaş yaklaşımları uyguladık, sınav stresi ile başa çıkma adına etkinlikler düzenledik, tüm bunların yanı sıra öğrencilerimize yönelik sosyal kültürel faaliyetlerimizi hiç aksatmadan sürdürdük, öğrenci başarısını arttırmaya yönelik istatistiki çalışmalar yaptık ve ortaya çıkan verileri doğru analiz ettik, öğretmenler ve okul idarecilerimizle sürekli olarak temas halinde olarak bu sürece omuz omuza hazırlandık. Sonuçta da hak ettiğimiz başarıyı elde ettik. Tüm Gürpınar eğitim camiasını kutluyorum. Başta geleceğin mimarı olan gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu süreçte fedakarca çalışan öğretmenlerimizi, okul idarecilerimizi ve şube müdürlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Bütün Gürpınar’a bu başarı hayırlı uğurlu olsun. Hedefimiz artık daha da büyüdü. Kendimize daha büyük ve üstün hedefler koymanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Emeği geçen herkesi gönülden tebrik ederim.” 

Cumhuriyet Mah. Hükümet Konağı Kat 2 Gürpınar VAN - 0 432 551 23 15

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.